Jdi na obsah Jdi na menu
 


!!SILVESTR SE PSEM!!

21. 12. 2011

v68071_silvestr-4-jahooo.jpg

když se řekne Silvestr většina z vás si asi představí jakváš pes zase bude lítat po domě a nebo bude zalezlej pod postelí a nebude chtítvylézt ten druhej zase se bude chtít dostat ven lítat tam a štěkat jenom aby si své milované páničky ubránil to je přece jeho povolání takže jdu do boje na život a na smrt HAF!!

 

NEMUSÍTE SE BÁT SPOLU TO URČITĚ NĚJAK ZVLÁDNEME TAK PŘIPRAVIT A JDEME NA SILVESTRA !

máme několik způsobů jak psa uklidnit :    např:   -jsou různé uklidňující tablety (já je zas moc neschvaluji protože nevíte co po nich váš pes udělá jak mu přeskočí v hlavě atd...)

 

                                                                                           -odpařovač psích feromonů

                                                                                           -feromonový obojek                 a další......

asi nejlepší verze jak psa uklidnit je :   Zaprvé psovi řekněte neco jako " Ale kid to se vůbec nemusíš bát to je úplně normalní teď v tomto období a už vůbec se nemusíš bát protože jsem tady s tebou jo! "

Poté jděte se psem do nějakého pokoje kde je třeba televize nebo rádio , počítač kde si můžete pustit hlasitěji hudbu nebo také nějaká tišší místnost kde nejde nějak moc hluku z venku a pusťte si tam rádio. Tudiž si sedněte se psem do pokoje pusťte trošku víc nahlas televizi , rádio , nebo nějakou hudbu na počítači nebo třeba film (pozn. psi mají rádi klasiku jako třeba MOZARTA)  do psa musíte mluvit hladit ho škrabkat ho nebo si s ním hrát aby zapoměl na to co se děje venku uklidnil se a cítil se jen s vámi v bezpečí mají také rádi při takovýchto událostech když je kolem nběho hodně velká společnost o kterou se může takzvaně řečeno opřít.

POZOR! Né že budete psovi říkat "Bojíš se že tak boj se boj to zas bude venku hrůza to bude zas jak kdyby za tu noc proběhla 1a2-há světová naráz" NE! psa tím zbytečně zneklidníte a bude nervozní .    MÁME PŘECI RÁDI ZVÍŘATA ..........

Nebo pak existuje verze že psovi dáme na půlnoc čepici a šátek na uši pustíme televizi nahlas a zakrijeme peřinou .  JO A ABYCH NEZAPOMĚLA  NA  DŮLEŽITOU VĚC ZATÁHNĚTE SI NA SILVESTRA ŽALUZIE!       

Pokud máte psa venku vezměte si ho rači alespoň do předsíně !

 

 

bez-nazvu.jpg

 

 

                                                                                    

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář